Adásban:
Most

CIPŐJÉT IS ELHAGYTA MENEKÜLÉS KÖZBEN A KATALIZÁTOR TOLVAJ

Szerszámokkal felszerelkezve ment katalizátort lopni a jászárokszállási fiatal, akit a gépjármű tulajdonosa zavarta meg cselekményében. A jogsértő a felszerélését hátrahagyva, futva távozott a helyszínről, cipőit pedig menekülés közben hagyta el.

Ismeretlen személy emelt meg egy családi ház előtt parkoló személygépkocsit Jászárokszálláson 2021. június 22-én 1 óra 35 perc körül. A feltételezett elkövető a kipufogócsövet megvágva, megkísérelte eltulajdonítani a jármű katalizátorát, de cselekménye közben megzavarták, ezért a bűnelkövető elmenekült a helyszínről.  Az adatgyűjtést követően a rendőrök azonosították, elfogták, előállították majd a Jászárokszállási Rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki a 19 éves férfit.

A gyanúsított kihallgatásakor a jászárokszállási férfi elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetésének éjszakáján döntötte el, hogy katalizátort fog lopni. Otthonában egy hátizsákba pakolta bele az akkumulátoros orrfűrészét és egy autós emelőt. Útközben látta meg azt a gépjárművet, amiből a katalizátort ki akarta vágni. A járművet a nála lévő emelővel megemelte, ekkor azonban a gépkocsi tulajdonosa lépett mellé. A fiatal jogsértő elmenekült a helyszínről, hátrahagyva azokat az eszközöket, amiket korábban a hátizsákban összekészített. Futása közben először az egyik, majd a másik cipőjét is elhagyta az utcán. A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Forrás: police.hu

Kérdőív

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!