Adásban:
Most

ITTAS VEZETŐK A MEGYE ÚTJAIN

ITTAS VEZETŐK A MEGYE ÚTJAIN

Egy jászberényi lakos Nagykáta felé haladt a főúton személyautójával vasárnap este. Egy teherautót előzött, amikor észrevette, hogy vele szemben egy motorkerékpáros érkezik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a motorkerékpáros szabályosan közlekedett. Az autós hirtelen jobbra húzódott, és a teherautó oldalának ütközött, majd a menet irány szerinti bal oldali útmenti árokba sodródott, ahol nekiütközött az útirányt jelző táblának.

A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a személygépkocsi vezetője 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az 53 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, vezetői engedélyét azonnal elvették a rendőrök.

Csak az elmúlt héten a megyei közúti ellenőrzések alkalmával összesen 23 személynél állapították meg, hogy alkohol fogyasztása után ültek volánhoz. A rendőrök 11 esetben büntetőeljárást rendeltek el, 7 alkalommal közigazgatási bírságot szabtak ki, míg 5 járművezetővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek, 6 esetben vonták be a vezetői engedélyt.

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!